Registriraj se Prijava

Svijet biljaka d.o.o.

Novi na Locavore
Dubravka Orlić Bašlin
Antonio Smareglia 65, 52215 Vodnjan
Najbolji domaći proizvodi su na Vašem stolu u nekoliko klikova
Uvod: Tvrtka Svijet biljaka d.o.o. bavi se kontroliranom ekološkom proizvodnjom sadnica ljekovitoga i aromatičnog bilja, podizanjem nasada ljekovitog bilja s kooperantima i vlastitih nasada, primarnom preradom ljekovitog bilja metodama parne destilacije i ekstrakcije čija je osnovna upotreba u proizvodnji prirodnih aromaterapijskih i kozmetičkih proizvoda po načel...ima certificirane ekološke proizvodnje HR-EKO-05, ECOCERT SA i HALAL standardima. Pored toga osigurava se kvaliteta proizvodnje u skladu sa standardima ISO9001, te zdravstvena ispravnost proizvoda u skladu sa sustavom HACCP. Naša priča Aromatično ljekovito bilje oduvijek je imalo veliku važnost za ljudsko zdravlje te je zauzimalo posebno mjesto u medicini, farmaciji, kozmetici, kulinarstvu, religiji i u ritualnim obredima. U 21. stoljeću s ubrzanjem životnog ritma, masovnim selidbama iz sela u gradove, industrijalizacijom te napretkom tehnologije, ljudi su zaboravili na dobrobit biljaka i udaljili se od prirode, zaboravljajući na njene neprocjenjive darove. Svijet biljaka je tvrtka čija je misija osvijestiti ljude o dobrobiti, neprolaznoj i nepobitnoj vrijednosti aromatičnog ljekovitog bilja te stvoriti potpun sklad čovjeka i prirode. To činimo proizvodeći pomno odabrane autohtone biljke iz istarskog podneblja prema principima ekološke (organske) proizvodnje, bez primjene pesticida, od kojih nastaju naši visokokvalitetni aromaterapijski proizvodi. Kompletan proces proizvodnje sadnog materijala, tehnološkog podizanja nasada i uzgoja, branja i primarne prerade pod okriljem su tvrtke SVIJET BILJAKA d.o.o. i pod kontrolom su svjetski poznate certifikacijske kuće ECOCERT SA za što su dodijeljeni Certifikati o suglasnosti (EEC 2092/91 i NOP) za organska eterična ulja, hidrolate i bazna ulja. Proizvodi dobiveni od naših biljaka u sebi objedinjuju tradiciju prostora, ljepotu i izvornost prirode te znanja tehnološkog doba. Naš tim visokokvalificiranih stručnjaka uspio je svojim ustrajnim i napornim radom stvoriti više robnih marki čiji se proizvodi baziraju na našim organskim eteričnim uljima i hidrolatima te imaju različitu funkcionalnost i namjenu. Kvaliteta naših proizvoda višestruko je nagrađivana međunarodnim priznanjima. Uronite u Svijet biljaka i dajte prirodi priliku da vas očara.
Pregled
top odabir 20 godina u poslu
Radno vrijeme
Pon: od 8 do 17 h
Uto: od 8 do 17 h
Sri: od 8 do 17 h
... Čet: od 8 do 17 h
Pet: od 8 do 17 h
Sub: od 8 do 17 h
Ned: od 8 do 17 h
Način preuzimanja
Na kućnom pragu,Kurirske službe
Proizvodi
Prirodni sapuni, Prirodna kozmetika, Prirodne kreme, Prirodni šamponi,
Govorimo
Proizvodi i usluge (4)

Prirodni sapuni

Prirodni tekući sapuni Lavanda, Čempres, Komorač, Ružmarin, Smrikva, Lovor bazirani na hidrolatu
Još nije ocijenjeno
Kategorija: Prirodna kozmetika
Mjeseci dostupnosti:
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Način preuzimanja
Na kućnom pragu,Kurirske službe
Oznake
Eko proizvod
Opis proizvoda
Korištenjem navedenih tekućih prirodnih biljnih sapuna provodite pranje, koje nježno i kvalitetno čisti vašu kožu, te ju ujedno obogaćuje sa vitaminom E i Hypericin . Uz prirodni spoj navedenih tekućih prirodnih biljnih sapuna sa gospinom travom poslije pranja daje opuštajući efekt, te omekšava i uravnotežuje vašu kožu.
Cijene
Prirodni tekući sapuni u pakiranju od 300ml Lavanda, Čempres, Komorač, Ružmarin, Smrikva, Lovor 300 ml - 55,00kn

Prirodna kozmetika

Antimosquito - prirodni sprej protiv uboda komaraca, Prirodni osvježivač prostora Lavanda, Prirodni osvježivač prostora Adriana
Još nije ocijenjeno
Kategorija: Prirodna kozmetika
Mjeseci dostupnosti:
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Način preuzimanja
Na kućnom pragu,Kurirske službe
Oznake
Eko proizvod
Opis proizvoda
Sprej lagano nanositi na mjesta uboda komarca i utrljati ga. Prskati preventivno po izloženim dijelovima tijela: lice, vrat, ruke, noge. Proizvod ne mrlja i brzo se upija. Nakon što se nanese na kožu ostavlja tanki zaštitni sloj koji pomaže u ublažavanju posljedica nakon uboda komaraca. Ne prskati u oči. Samo za vanjsku uporabu. Nije za djecu mlađu od 3 godine. Prirodni osvježivač prostora LAVANDA Prirodni osvježivač prostora Lavanda je 100% organski biljni proizvod spravljen od više vrsta lavande. Namijenjen je za osvježenje prostora i uklanjanje mirisa iz bilo kojeg okruženja gdje borave ljudi. Proizvod djeluje umirujuće, opušta i čini atmosferu ugodnom. Pomaže kod nesanice. Prirodni osvježivač prostora ADRIANA Prirodni osvježivač prostora Adriana je 100% organski biljni kompleks. Proizvod je namijenjen za osvježenje prostora i uklanjanje mirisa iz bilo kojeg okruženja gdje borave ljudi. Proizvod održava radnu koncentraciju, budi i potiče na aktivnost.
Cijene
ANTIMOSQUITO prirodni sprej protiv uboda komaraca - 100 ml - 70,00 kn Prirodni osvježivač prostora LAVANDA - 45,00 kn Prirodni osvježivač prostora ADRIANA - 45,00 kn

Prirodne kreme

Dnevna krema za lice anti ageing Smilje, Noćna krema za lice anti ageing Smilje
Još nije ocijenjeno
Kategorija: Prirodna kozmetika
Mjeseci dostupnosti:
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Način preuzimanja
Na kućnom pragu,Kurirske službe
Oznake
Eko proizvod
Opis proizvoda
DNEVNA KREMA SMILJE sadrži snažnu kombinaciju hidrolata i eteričnog ulja smilja te ekstrakta ružmarina (RA), lavande, kadulje, smrikve i komorača te drugih eteričnih ulja za koje se zna da vraćaju koži vitalnost i mladalački izgled.Formula je obogaćena biljnim uljima koja sadrže visoku razinu polifenola, vitamin E, vitamin K i masne kiseline. Odlikuje se svilenkastom teksturom i izvrsnim njegujućim svojstvima. NOĆNA KREMA SMILJE sadrži snažnu kombinaciju hladno tještenih biljnih ulja koja sadrže visoku razinu polifenola, vitamin E, vitamin K i masne kiseline. Krema je bogata ekstraktima biljaka bogatih fenolnim spojevima koji su učinkoviti kod regeneracije stanica kože i korisni su za njegu starije i naborane kože (antiaging efekt).
Cijene
Dnevna krema za lice anti ageing Smilje 50 ml - 120,00 kn Noćna krema za lice anti ageing Smilje 50 ml - 120,00 kn

Prirodni šamponi

Prirodni šampon za kosu i tijelo Lavanda, Čempres, Komorač, Ružmarin, Smrikva, Lovor 200 ml
Još nije ocijenjeno
Kategorija: Prirodna kozmetika
Mjeseci dostupnosti:
Siječanj
Veljača
Ožujak
Travanj
Svibanj
Lipanj
Srpanj
Kolovoz
Rujan
Listopad
Studeni
Prosinac
Način preuzimanja
Na kućnom pragu,Kurirske službe
Oznake
Eko proizvod
Opis proizvoda
Prirodni šampon za kosu i tijelo LAVANDA 200 ml Prirodni šampon za kosu i tijelo idealan je za njegu gotovo svih vrsta kože i vlasišta zbog uravnotežene pH vrijednosti (5,5-5,9). Djeluje regenerativno i opuštajuće. Prirodni šampon za kosu i tijelo ČEMPRES 200 ml Šampon za kosu i tijelo Čempres ima blagi i vrlo ugodan miris. Namjenjen je za pranje i detoksikaciju kose i kože. Poboljšava vensku cirkulaciju te se može koristiti za komprese kod proširenih vena ili za sjedeće kupke kod problema s hemoroidima. U kupkama smanjuje probleme umornih nogu i otečenih gležnjeva. Prirodni šampon za kosu i tijelo KOMORAČ 200 ml Prirodni šampon za kosu i tijelo Komorač ima vrlo intenzivan miris te je naročito dobar za pušače kao korigens mirisa, osim toga čisti pluća. Pogodan je za njegu gotovo svih tipova kože i vlasišta jer ima regenerativan učinak. Prirodni šampon za kosu i tijelo RUŽMARIN PET 200 ml Miris prirodnog šampona Ružmarin manje je oštar nego klasičan miris same biljke. Šampon je dobar za sve tipove vlasišta zbog svog regenerativnog djelovanja.Smanjuje iritacije i upale kože. Može se koristiti u toplim kupkama za čišćenje kože. Prirodni šampon za kosu i tijelo SMRIKVA PET 200ml Miris šampona smrikve je gorko-sladak, drven i suh. Potiče cirkulaciju te je pogodan detoksikaciju kože i vlasišta. Pogodan je za čišćenje masne kože i akni. Prirodni šampon za kosu i tijelo LOVOR 200 ml Šampon za kosu i tijelo Lovor ima specifičan miris te je vrlo dobar korigens mirisa. On je antiseptik, djeluje antibakterijski i antivirusno. Štiti kožu i vlasište od infekcije, tonira kožu i omekšava kosu.
Cijene
Prirodni šampon za kosu i tijelo Lavanda, Čempres, Komorač, Ružmarin, Smrikva, Lovor Pakiranje 200ml - 55,00 kn
Najbolji domaći proizvodi su na Vašem stolu u nekoliko klikova