Brašno konoplje Brašna konoplje lokalnih proizvođača na području RH.

profile-photo
Tinjan
Brašno ne sadrži gluten. Nadodaje se u plačinke, kruh, kekse, pizzu.......
Brašno ne sadrži gluten. Nadodaje se u plačinke, kruh, kekse, pizzu.......
profile-photo
Zagreb
Konopljino brašno je prirodni izvor ulja, proteina i dijetalnih vlakana. Ono pospješuje izgaranje masnih naslaga jer ubrzava metabolizam i smanjuje žudnju za hranom. Budući da ne sadrži gluten i nema svojstvo dizanja, ovo brašno se koristi u kombinaciji s drugim vrstama brašna za pripremu kruha, peciva i kolača....
Konopljino brašno je prirodni izvor ulja, proteina i dijetalnih vlakana. Ono pospješuje izgaranje masnih naslaga jer ubrzava metabolizam i smanjuje žudnju za hranom. Budući da ne sadrži gluten i nema svojstvo dizanja, ovo brašno se koristi u kombinaciji s drugim vrstama brašna za pripremu kruha, peciva i kolača....

Istražite najbolje proizvode lokalnih proizvođača na karti

Istražite na karti