O nama - locavore.hr

Naša priča. Mnogi OPG-ovi imaju vrlo kvalitetne proizvode, ali nažalost ne raspolažu sa potrebnim stručnim kompetencijama i znanjem da bi iste proizvode adekvatno približili i plasirali na tržištu. Korištenje novih, modernih tehnologija i izravan kontakt s kupcem i proizvođačem jedan je od naših glavnih ciljeva.

Locavore.hr ima dodatni edukacijski element budući da će se kroz razvoj sadržaja poseban naglasak staviti na promociju i edukaciju kupca o proizvodima koji posjeduju posebne oznake kvalitete (ZOI, ZOZP, Eko proizvod, Naše domaće, Hrvatski otočni proizvod i slično).

Sami pokret “locavore” kojim smo inspirirani i čije vrijednosti želimo implementirati i u hrvatsko društvo potječe iz Kalifornije. Poklonici “locavore” pokreta zalažu se za konzumaciju lokalno uzgojenih namirnica. Tako proizvedene namirnice prođu manji put od svog nastanka do potrošačkog stola, a to znači da je trošak njihova prijevoza manji. Konzumirajući takve namirnice doprinosi se održivoj proizvodnji, lokalnoj ekonomiji i globalnoj ekologiji.

Naša uloga Locavore.hr je jedinstvena online platforma na kojoj svi proizvođači koji se diče kvalitetom i izvornošću mogu promovirati i nuditi svoje proizvode i usluge. Bilo da prodajete izvrsne mandarine, domaći pršut, vrhunsko maslinovo ulje ili jedinstveni doživljaj degustacije vina u Vašem podrumu - Locavore.hr je online destinacija za koju trebate znati.

Zajednica.
Mi u Locavore-u smo svjesni kako sve više kupaca želi proizvode provjerenoga podrijetla, uzgojene na tradicionalan i autohton način te smo osmislili jedinstven one stop shop na kojem možete na najbolji mogući način doći do svojih kupaca. Locavore.hr je poseban po tome što na jednom mjestu okuplja sve proizvođače koje kupci mogu pretraživati na različite načine a jedan od najzanimljivijih je na osnovu mikro-lokacije na kojoj se kupac nalazi.Koji proizvod Vas zanima? Isprobajte.

Registriraj se

Želim promovirati svoje domaće proizvode

Voljeli biste pronaći nove kupce, a vezu sa starima ojačati? Cilj vam je da za vaš proizvod čuje što više ljudi?

Želim pronaći domaće proizvode lokalnih proizvođača

Najukusniji i najkvalitetnijei proizvodi lokalnih proizvođača na Vašem stolu.
Već imaš račun? Prijava